Alles is mogelijk

De mogelijkheden met de Brandaris zijn eindeloos

  • Dagtochten tot 40 personen
  • Meerdaagse tochten tot en met 26 personen
  • Zeiltochten voor een middag, een dag, avond
  • Meerdaagse zeiltochten voor een weekend, lang weekend, midweek en langer.
  • Zeilen voor families, vriendengroepen, sportteams, collega’s, bedrijfsuitjes, relatie-evenementen, scholen, teambuilding. Met of zonder overnachting.
  • Met of zonder catering. Wilt u met elkaar koken, of wilt u zich laten verwennen? Alles is mogelijk.

Dagtochten vanuit Kampen

Ervaar een dag op het water. De wind door uw haar. Geniet van het zeilen, het water, de vergezichten, de Hollandse luchten. Spot de zee-arend of de flamingo’s op het Ketelmeer.

De stress blijft op de kant, de sfeer is ontspannen. Er ontstaat een open en informele sfeer. Iedere keer zien wij het weer gebeuren. De ontspanning, de goede gesprekken, het teamgevoel dat zich vormt. Of we nu varen met bedrijven, families of scholen. Er gebeurt iets aan boord!

U vaart samen met de bemanning de tocht. Hijs de zeilen, houdt het schip op koers. U hoeft zich zeker niet te vervelen. Wie gaan er als eerste op de banaan achter de speedboot?

Activiteiten

Wilt u niet de hele dag zeilen? Neem dan contact op met Kamperuitjes. Zij organiseren in overleg met u de leukste activiteiten. Op de kant, en zelfs aan boord. Mogelijkheden genoeg voor een geslaagd personeelsuitje, relatie evenement, familieweekend.

Huur een snelle rib

Maak de dag onvergetelijk door een snelle rib te huren! Maak een spectaculair tochtje op het water. Vaar in volle snelheid, knal over het water met 100 km per uur over het IJsselmeer, het Ketelmeer. Eet bijvoorbeeld een visje op Urk.

Weekend zeilen

Een weekend uitwaaien met zijn allen. Wat is er nu een mooiere plek om bij elkaar te komen als op een groot zeilschip? Aan boord is er voor elk wat wils. Help mee met het hijsen van de zeilen. Of sta aan het roer en houdt de Brandaris op koers. Laat de boel de boel en geniet gewoon aan boord. Uit de wind, in het zonnetje. Klim in het kluivernet en zie het water onder u doorschieten?

Overleg met de schipper wat qua wind en weer de mogelijkheden zijn. Wordt het een zeiltocht naar Enkhuizen? Naar Urk, naar Lemmer? Of wordt het ankeren en overnachten op het Ketelmeer?

Kindvriendelijk

De Brandaris is door haar hoge relingen zeer kindvriendelijk en daarom ook heel geschikt voor familieweekenden. De kinderen vermaken zich aan boord met elkaar. De Brandaris is hun piratenschip, de rubberboot is om met de hoofdpiraat het schateiland te ontdekken. Stap in de kano! Doe gek op de banaan.

Eten en drinken

Wilt u zelf voor het eten en drinken zorgen aan boord? Of wilt u dat wij de maaltijden verzorgen of misschien de complete catering voor u verzorgen? Het is allemaal mogelijk. Vertel ons wat uw wensen zijn.

Waarom thuishaven Kampen ideaal is:

  • Het treinstation van Kampen, en gratis parkeermogelijkheden zijn vlakbij het schip.
  • We liggen aan de IJsselkade in de historische binnenstad van Kampen. De supermarkt, restaurants, winkels en café’s: alles is op korte loopafstand.
  • De variatie van het vaargebied. Startend op de IJssel en daarna genieten van het prachtige natuurgebied bij het Ketelmeer. Door de Ketelbrug het Ijsselmeer op. Fijn om te wennen aan het schip en het varen en veel te zien!
  • Waait het hard op het IJsselmeer, dan blijven we op het Ketelmeer en zijn Genemuiden, Zwartsluis, Hasselt, Elburg mooie havens om te overnachten.