Brandaris

De Brandaris: Het mooiste zeilschip op de Nederlandse wateren

De Brandaris heeft een prachtige uitstraling en een stoere ambiance benedendeks. Gaat u voor een actieve en mooie zeiltocht of gezellig ontspannen aan boord? Wat voor zeiltocht u ook wilt maken, aan boord van de Brandaris wordt het een geslaagde tocht.

Origineel gebouwd als zeilend vrachtschip in 1905. Sinds 1986 vaart de Brandaris als charterschip over de Nederlandse wateren. De salon, het dagverblijf,  heeft de uitstraling van een gezellig cafeetje en daardoor zeer geschikt voor vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Waarom mag een zakelijke tocht niet gezellig zijn?

Alle ingrediënten voor een geslaagde tocht

De Brandaris heeft aan dek alle ruimte voor u en uw gezelschap. Sta aan het roer op het achterdek bij de schipper. Gewoon lekker zitten en meekijken kan natuurlijk ook. Op het middendek is het heerlijk zitten met elkaar. Er is ruimte genoeg om te lopen en te vertoeven aan dek. Vergeet het kluivernet niet! De relingen van de Brandaris zijn hoog en dicht: zeer kindvriendelijk.

Natuurlijk is er ook tijd om de handen uit de mouwen te steken, wanneer de zeilen gehesen worden. Met wel tien zeilen is het een indrukwekkend gezicht om over het IJsselmeer of de Waddenzee te zeilen.

Sfeervol samenkomen

De Brandaris heeft een gezellig interieur. Benedendeks vindt u het dagverblijf met een knusse zithoek en een apart eetgedeelte. De keuken en bar bevinden zich ook in het dagverblijf en daarmee is het hier altijd gezellig.

Na een actieve dag op het water, kunt u ook aan boord van de Brandaris blijven overnachten. In de hutten vindt u stapelbedden en een wastafel met stromend water. Er zijn 26 slaapplaatsen verdeeld over 8 hutten.

Klik hieronder voor foto's en veel meer informatie